Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php74/sess_nfs52u1lft130kpti9tv0vhml1, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /home/h249134/public_html/salamatiranian/wp-content/plugins/unyson/framework/includes/hooks.php on line 259

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php74) in /home/h249134/public_html/salamatiranian/wp-content/plugins/unyson/framework/includes/hooks.php on line 259
اقدامات بعد از فیزیوتراپی - مجموعه سلامت ایرانیان
اقدامات بعد از فیزیوتراپی

اقدامات بعد از فیزیوتراپی

  • مرداد ۶, ۱۴۰۳
  • ‏0 لایک
  • مشاهده 27
  • 0 دیدگاه

دکتر مهدی صدیقی بهترین فیزیوتراپیست در اصفهان دراین مقاله قصد دارد شما را با اقدامات بعد از فیزیوتراپی و باید ها و نباید های آن آشنا کند.با کمک فیزیوتراپی می توان درد را به طور مؤثری مدیریت کرد.برخی افراد پس از انجام فیزیوتراپی ممکن است احساس درد داشته باشند و این درد می تواند زندگی روزمره آن ها را تحت تأثیر قرار دهد.

بکارگیری متدها و تکنیک های فیزیوتراپی یک راهکار فوق العاده برای برطرف کردن دردهای ناشی از آسیب های اسکلتی و عضلانی است. با کمک فیزیوتراپی، مشکلاتی مانند دیسک کمر، دیسک گردن، آسیب های زانو، پا و بسیاری از بیماری های دیگر، درمان می شوند. با این وجود که فلسفه فیزیوتراپی، درمان و بازگشت به حالت عادی است، ولی برخی مواقع، این روش درمانی بی نظیر عوارضی به دنبال دارد. این عوارض این پرسش را در ذهن ایجاد می کند که بعد از فیزیوتراپی چه باید کرد؟

 

بعد از فیزیوتراپی چه باید کرد؛ پرسش اغلب بیماران از فیزیوتراپیست ها

پرسش بعد از فیزیوتراپی چه باید کرد به دنبال به وجود آمدن عوارضی مثل درد، حساسیت، کبودی، خارش، التهاب مفاصل، ورم، خستگی و سردرد در ذهن شکل می گیرد. چه اقداماتی پس از فیزیوتراپی لازم است تا این عوارض بر طرف شود؟ قبل از پاسخ به این سوالات، باید اطمینان دهیم در فیزیوتراپی عوارض موقتی بوده و در مدت زمان کمی از بین می روند.

بعد از فیزیوتراپی چه باید کرد؛ عوارض فیزیوتراپی

گاهی اوقات در جلسات فیزیوتراپی حین درمان یا بعد از آن، بیماران با مشکلاتی مواجه می شوند. این مشکلات باعث می شوند، بیماران از ادامه فیزیوتراپی انصراف دهند. آنها انجام تکنیک ها را دلیل بر تشدید شدن بیماری می دانند. باید خاطر نشان کنیم، عوارض بعد فیزیوتراپی حاد نبوده، با انجام چند کار ساده برطرف می شوند. از جمله پیامدهای بعد فیزیوتراپی عبارت است از:

  • با درد بعد از فیزیوتراپی چه باید کرد: شایع ترین پیامد بعد فیزیوتراپی، درد است که در اثر فشار بیش از حد به عضلات ناحیه فیزیوتراپی شده وارد می شود. معمولا هنگام فیزیوتراپی علاوه بر ناحیه آسیب دیده، سایر قسمت های بدن فشار زیادی را تحمل می کنند. این مسئله بخصوص در جلسات اول درمان بیشتر دیده می شود. عموما در ادامه درمان از شدت ناراحتی و درد ها کاسته می شود. در این شرایط، فیزیوتراپیست ها به بیماران می گویند که بعد از فیزیوتراپی چه باید کرد تا درد ها کاهش پیدا کنند.
  • کبودی و تیرگی: در انجام برخی تکنیک های فیزیوتراپی مثل منوال تراپی یا دستگاه، ناحیه درمان شده کبود و سیاه می شود. البته این کبودی ها بسیار خفیف بوده و معمولا بعد از ۲۴ ساعت برطرف می شوند. این تیرگی ها پس از انجام فیزیوتراپی، به رنگ زرد، بنفش یا هر دو دیده می شوند.
  • احساس کوفتگی پس از فیزیوتراپی: وقتی پرسش بعد از فیزیوتراپی چه باید کرد، مطرح می شود، فیزیوتراپیست ها بهترین راهکارها را برای بهبودی خستگی بعد فیزیوتراپی به بیماران ارائه می دهند. انجام برخی تکنیک ها مثل حرکات کششی، استقامتی و ورزشی، توان زیادی از بیماران می گیرد. در نتیجه آنها احساس خستگی زیادی می کنند.
  • سردرد بعد از فیزیوتراپی گردن: برخی بیماران بعد فیزیوتراپی گردن دچار سردرد می شوند و این یک مسئله کاملا طبیعی است و نیازی به نگرانی نیست. اقدامات پس از فیزیوتراپی دیسک گردن، کمک می کند تا شما هر چه سریع تر بهبود پیدا کنید.

با شناخت برخی عوارض حین فیزیوتراپی، بهتر می توان به این اندیشید که بعد از فیزیوتراپی چه باید کرد.

به طور معمول اقدامات بعد از فیزیوتراپی برای کنترل درد در بهترین فیزیوتراپی اصفهان زیر نظر بهترین فیزیوتراپیست در اصفهان شرح داده میشود.

روند کار بهترین فیزیوتراپی اصفهان:

به طور معمول در بهترین فیزیوتراپی اصفهان، بهترین فیزیوتراپیست در اصفهان قبل شروع درمان و بعد از پایان جلسه به بیماران درباره اقدامات پس از فیزیوتراپی، پیشنهاداتی می دهد.

این توصیه ها و پیشنهادها در راستای کاهش عوارض فیزیوتراپی است.

دلایل بازگشت درد پس از فیزیوتراپی

  1. شایع ترین دلیل درد پس از فیزیوتراپی کار کشیدن بیش از حد از ماهیچه یا کشیده شدن آن توسط بیمار است.
  2. کار کشیدن دوباره از ماهیچه آسیب دیده یا تثبیت شده پس از فیزیوتراپی(وقتی مجددا از ماهیچه کار کشیده شود ماهیچه ریکاوری می شود و اسید لاکتیک بیشتری تولید می کند.این موضوع منجر به درد و حساسیت می شود.)
  3. عدم درمان ورم موضعی در التهابات مزمن (در ورم موضعی سموم یا مواد زائد تولید می شود که بدن برای از بین بردن آن باید تلاش کند.)
  4. به مرحله توانبخشی اهمیت دهید زیرا بی توجهی به مرحله توانبخشی منجر به عود مجدد درد پس از فیزیوتراپی می شود.
  5.  فیزیوتراپی همچنین پایداری وضعیت بدنی و وضعیت قرارگیری بدن در حالت نشسته را به چالش می کشد.
  6. در حین فیزیوتراپی از روش هایی استفاده کنید که روند معمول ما در انجام کارها را تغییر می دهد به عبارت دیگر بدنتان را به روش های جدیدی هدایت کنید.
  7. در حین فیزیوتراپی قسمت هایی از بدن تان را بکشید که مدتی آن ها را کشش نداده اید و ماهیچه هایی را فعال کنید که برای مدت طولانی از آنها استفاده نکرده اید.این تغییرات استقامت بدن شما را تغییر می دهد.چنان چه این تغییرات برای بدن سریع اتفاق بیفتد موجب بروز درد در محل های جدید می شود.
  8. حرکت مفاصل ملتهب را محدودکنید زیرا یکی از دلایل اصلی درد پس از فیزیوتراپی مفاصل ملتهب است.
  9. افزایش شدت ورزش و شروع یک ورزش یا بازی جدید موجب بروز درد پس از فیزیوتراپی می شود.
  10. برای راحتی مفاصل وضعیت بدنی درستی را انتخاب کنید.مناسب ترین وضعیت قرار گیری مفاصل خم شدن نسبتا اندک آن ها است.
  11. اعصاب تحریک شده در پایین کمر یا اعصاب تحت فشار بعد از فیزیوتراپی موجب بروز درد می شوند بنابراین برای نشستن یا قرار گرفتن در کنار درمانگر، وضعیت بدنی را پیدا کنید که فشار روی اعصابتان را کاهش می دهد.

اقدامات بعد از فیزیوتراپی برای کنترل درد

بهترین فیزیوتراپی اصفهان

زیر نظر بهترین فیزیوتراپیست در اصفهان

اقدامات بعد از فیزیوتراپی برای کنترل درد

اگر پس از انجام فیزیوتراپی احساس درد دارید می توانید اقدامات زیر را انجام دهید:

  • بر روی قسمتی که درد می کند یخ بگذارید.درد نشانه التهاب در بافت ها است.با یخ می توانید این التهاب را کم کنید.
  • لوبیاهای یخ زده یا یک تکه یخ را درون کیسه پلاستیکی بگذارید .کیسه را به مدت ۱۰ دقیقه روی ناحیه آسیب دیده قرار دهید تا دردتان تسکین یابد.
  • مایعات زیاد بنوشید.روزانه ۴ تا ۵ لیوان مایعات بنوشید تا مواد زائد رها شده در جریان خون از بین برود.
  • روزانه به مدت ۵ الی ۱۵ دقیقه در یک مکان خوب بایستید و تنفس آرام داشته باشید.داشتن تنفس آرام پس از فیزیوتراپی مؤثرترین راه برای تسکین درد است.
  • به تکنیک هایی که فیزیوتراپ به شما آموزش می دهد توجه کنید و آن ها را در خانه اجرا کنید.
  • یک حمام آب گرم نیز برای آرام سازی ماهیچه سفت و بهبود جریان خون مفید است.
  • برای تسکین درد ماهیچه و آرام سازی ماهیچه های سفت از ماساژ استفاده کنید.
  • دقت کنید پس از جلسه فیزیوتراپی در کدام قسمت ها دچار درد می شوید.شدت درد را با جلسه قبلی آن مقایسه کنید و علائم دقیق را به فیزیوتراپ گزارش دهید.

اقدامات بعد از فیزیوتراپی

عوامل موثر در نتیجه گرفتن از فیزیوتراپی:

  • تجویز صحیح و به موقع درمان‌ توسط بهترین فیزیوتراپیست
  • روش های صحیح به کارگیری درمان های فیزیوتراپی آن را به شیوه ای مؤثر برای تسکین درد و التهابات اسکلتی عضلانی تبدیل کرده است.
  • چنان چه از این روش درمانی نتیجه مناسب نگیرید یعنی درمان های فیزیکی آن را غلط به کار برده اید.
  • به کاربردن درست فیزیوتراپی می تواند در کاهش درد و التهابات ناشی از مشکلات حرکتی و آسیب های مختلف،درد آرنج، درد و التهابات لگنی و گرفتگی عضلات قسمت های مختلف بدن مؤثر باشد.

فیزیوتراپی و مراقبت های بعد از تعویض مفصل لگن و ران

بیمار پس از جراحی تعویض مفصل زانو باید ۲ تا ۳ روز در بیمارستان بستری شود.چنان چه فرد بیماری هایی مانند دیابت یا ناراحتی های قلبی دارد باید چند روز بیشتر در بیمارستان تحت مراقبت باشد.هنگام ایستادن باید سعی کنید حداکثر وزنی که باعث ناراحتی نمی شود را بر روی پایی که جراحی شده است بیندازید.

متخصص و بهترین فیزیوتراپیست پس از بستری شدن بیمار اقدام های زیر را انجام می دهد:

  • آموزش شیوه راه رفتن با واکر یا چوب زیر بغل
  •  آموزش شیوه ایمن نشستن و برخاستن از روی صندلی و بالا و پایین رفتن از تخت خواب
  • کمک کردن به ادامه انجام تمرین‌های تقویت و انعطاف‌پذیری آموزش داده شده پیش از جراحی

نکته مهم در دوران پس از جراحی:

کنترل ورم زانو و مواظبت از زخم یا جای برش است. متخصص و بهترین فیزیوتراپیست معمولاً از تحریک الکتریکی بهره می‌گیرد.

متخصص فیزیوتراپی از کمپرس سرد نیز برای کاهش ورم زانو استفاده می‌کند و از بیمار می‌خواهد تا جوراب‌های محافظ مخصوص به پا کند.

به طور کلی، مجموعه سلامت ایرانیان شامل کلینیکها و بخش های درمانی :

کلینیک فیزیوتراپی ایرانیان    باشگاه بدنسازی ایرانیان    کلینیک لاغری و زیبایی ایرانیان    استخر آب درمانی ایرانیان    فروشگاه اینترنتی محصولات طبی و پزشکی  

الکتروتراپی ، تکارتراپی ، مگنت تراپی ، فیزیوتراپی ورزشی ، لیزرتراپی ( لیزر پرتوان ) ، اولتراسوند US ،  فیزیوتراپی کمر ، فیزیوتراپی زانو ، فیزیوتراپی دست ، فیزیوتراپی گردن ، فیزیوتراپی سکته مغزی ، فیزیوتراپی پارکینسون ، فیزیوتراپی پا ، فیزیوتراپی درد پاشنه پا ، فیزیوتراپی خارپاشنه ،  فیزیوتراپی ACL ، فیزیوتراپی کف لگن ، فیزیوتراپی بارداری ، فیزیوتراپی کودکان ، ماساژ درمانی ، باشگاه ورزشی ، آب درمانی و …

اقدامات بعد از فیزیوتراپی برای کنترل درد، بهترین فیزیوتراپی اصفهان زیر نظر بهترین فیزیوتراپیست در اصفهان

  • اشتراک گذاری:

Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php74/sess_51pkmqcbou0lga5gedu7iqtgde, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /home/h249134/public_html/salamatiranian/wp-content/plugins/unyson/framework/helpers/class-fw-session.php on line 13

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php74) in /home/h249134/public_html/salamatiranian/wp-content/plugins/unyson/framework/helpers/class-fw-session.php on line 13

Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php74/sess_pdil05jbvl1uqe4o7nrql1elph, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /home/h249134/public_html/salamatiranian/wp-content/plugins/unyson/framework/helpers/class-fw-session.php on line 13

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php74) in /home/h249134/public_html/salamatiranian/wp-content/plugins/unyson/framework/helpers/class-fw-session.php on line 13

Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php74/sess_e6qh1e7vknio1c7lm701eq27mn, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /home/h249134/public_html/salamatiranian/wp-content/plugins/unyson/framework/helpers/class-fw-session.php on line 13

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php74) in /home/h249134/public_html/salamatiranian/wp-content/plugins/unyson/framework/helpers/class-fw-session.php on line 13